preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Vijesti

Obavijest

OBAVIJEST

o upisu učenika u nastavak obrazovanja za višu razinu kvalifikacije

u statusu redovitoga učenika u školskoj 2019./2020. godini


Strojarska tehnička škola Frana Bošnjakovića organizira u školskoj 2019./2020. godini nastavak obrazovanja za stjecanje više razine kvalifikacije u programima obrazovanja:

1. Strojarski računalni tehničar

2. Tehničar za mehatroniku

3. Tehničar za energetiku

Pisani zahtjev za nastavkom obrazovanja mogu podnijeti učenici koji su završili obrazovni program u trajanju od tri godine, pod uvjetom da:

  • prosjek ocjena svih razreda srednjeg strukovnog obrazovanja u prethodno završenom strukovnom obrazovanju iznosi najmanje 3,50 zaokruženo na dvije decimale
  • od završetka trogodišnjega obrazovanja nije istekao rok od dvije godine.

Učenik odnosno roditelj ili skrbnik malodobnoga učenika obvezan je do 5. srpnja 2019. godine podnijeti Školi pisani zahtjev za nastavkom obrazovanja uz koji je obvezan priložiti izvornike ili ovjerene preslike prethodno stečenih razrednih svjedodžbi i svjedodžbe o završnome radu. U zahtjevu se obvezno navodi obrazovni program u kojem se želi nastaviti obrazovanje u statusu redovitoga učenika.

Ostvarivanje prava nastavka obrazovanja za višu razinu kvalifikacije uvjetuje se polaganjem razlikovnih odnosno dopunskih ispita koje određuje Nastavničko vijeće.

O zahtjevu za nastavkom obrazovanja, odlučit će Nastavničko vijeće rješenjem koje će se pisano dostaviti svakom učeniku.

Ravnatelj

Jerko Pandžić, dipl. ing.


Priloženi dokumenti:
Nastavak_obrazovanja_2019_20.pdf (428.88 KB)

Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Administrator   datum: 5. 6. 2019.
preskoči na navigaciju