preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Vijesti

OBAVIJEST ZA RODITELJE

Dragi roditelji,

prva važna obavijest jest da je subota, 18.4.2020., radna i nastavni je dan, kako smo prethodno i planirali. Radit će se po rasporedu za PONEDJELJAK.

Što se tiče vrednovanja i ocjenjivanja, nastavnici će tijekom ovog tjedna unutar svakog razrednog vijeća dogovoriti termine ispitivanja koji će biti upisani u  e-dnevnik u raspored pisanih zadaća. Tu se podrazumijevaju usmene provjere, pisane provjere i rokovi za predaju složenijih zadataka. Neke provjere su već ranije najavljene. S predmetnim nastavnicima učenici će dogovarat načine ispravljanja negativnih ocjena. Ocjenjivanje i vrednovanje provodit će se u skladu s uputama MZO-a.

U nastavi na daljinu ocjenjuje se aktivnost učenika. U Loomenu svi nastavnici imaju uvid u kompletnu aktivnost učenika (sve što pišu, pregledavaju, rješavaju i koliko su prisutni na nastavi). Njihova aktivnost uzimat će se u obzir pri zaključivanju ocjena.

Izostanci učenika s nastave će se evidentirati u e-dnevniku kako biste vi imali povratnu informaciju o njihovoj prisutnosti na nastavi. 

Molim vas da kontaktirate ravnateljicu (091/2333298) ili mene (pedagoginja.stsfb@gmail.com) ukoliko imate pitanja.

 

Pedagoginja
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Ivana Molnar   datum: 14. 4. 2020.
preskoči na navigaciju