preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Vijesti

OBAVIJEST UČENICIMA I RODITELJIMA UČENIKA ZAVRŠNIH RAZREDA

Dragi roditelji i maturanti,

zadnji dan nastave za učenike završnih razreda je 28. svibanj 2020.

Dopunski nastavni rad za učenike koji iz najviše dva predmeta budu imali zaključene negativne ocjene organizirat će se od 1. lipnja do 8. lipnja 2020. u školi, a ne na daljinu. Raspored će biti objavljen na stranici škole.

Podsjećamo sve učenike da je rok za predaju (urudžbiranje) završnog rada 29. svibnja 2020. Prije urudžbiranja završnog rada mentor isti treba pregledati, potpisati i dati prijedlog ocjene. Molimo sve učenike da prije printanja i uvezivanja završnog rada obavezno pročitaju upute za izradbu koje se nalaze na stranici škole, te da primijene iste.                                                                   

Raspored obrane završnog rada bit će objavljen na stranici škole.

Za vrijeme boravka učenika u školi poštivat će se sve mjere zaštite u skladu s uputama Civilnog stožera (sredstvo za dezinfekciju ruku biti će dostupno na ulazu u školu, prostor škole i učionica dezinficirat će se prije dolaska učenika i nastavnika, u učionici će stolovi biti raspoređeni tako da svi prisutni budu na preporučenom razmaku jedni od drugih). Sukladno uputama Civilnog stožera preporučuje se nošenje zaštitnih maski, iako nije obavezno. Prilikom ulaska u školu učenici će trebati potpisati izjavu kojom potvrđuju: da nemaju znakove respiratornih bolesti, da im nije propisana mjera samoizolacije i da nemaju saznanja da su zaraženi novim korona virusom.

Pedagoginja
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Ivana Molnar   datum: 25. 5. 2020.
preskoči na navigaciju