preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Vijesti

Dojdi osmaš, Zagreb te zove - 10. svibnja 2019.

     Promidžba  za učenike osnovnih škola i ove godine je održana na Zrinjevcu pod pokroviteljstvom gradonačelnika Milana Bandića,  a u organizaciji Grada Zagreba, Prirodoslovne škole Vladimira Preloga, Škole za grafiku, dizajn i medijsku produkciju te Ugostiteljsko-turističkog učilišta.


         Dana 10. svibnja 2019. godine održana je manifestacija "Dojdi osmaš, Zagreb te zove"  na Trgu Nikole Šubića Zrinskog (Park Zrinjevac).   

          Školu su uspješno predstavili učenici  1.A razreda Podhraški, Špoljar i Vrbnjak, 2.C razreda Kinder i Majdandžić i 3.B razreda Klepec, Kotarski i Matulić uz vodstvo nastavnika K.Stoić i A.Mrakovčić.
          Na štandu je prezentirana robotska ruka, 3D printer, model automobila na daljinsko upravljanje, te maketa pametne kuće.

Događaj je bio pod pokroviteljstvom gradonačelnika Milana Bandića,  a u organizaciji Grada Zagreba, Prirodoslovne škole Vladimira Preloga, Škole za grafiku, dizajn i medijsku produkciju te Ugostiteljsko-turističkog učilišta.

Cilj ove manifestacije bio je predstavljanje obrazovnih programa srednjih škola u Gradu Zagrebu  učenicima završnih razreda osnovnih škola i njihovim roditeljima kako bi im se olakšalo donošenje odluke o izboru odgovarajuće srednje škole i nastavku školovanja.

U Parku Zrinjevac, zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba Jelena Pavičić Vukičević pozdravila je prisutne, a učenicima je poručila da je ovo hvalevrijedna manifestacija na kojoj mogu naći sve važne informacije za daljnje školovanje. Grad Zagreb se može pohvaliti izuzetno kvalitetnim srednjim školama, te vjeruje da učenicima neće biti teško odabrati srednju školu za daljnje obrazovanje.

Uz zamjenicu gradonačelnika gospođu Pavičić Vukičević, manifestaciju je posjetio i predsjednik Obrtničke komore Zagreb dr.sc. Mirza Šabić, pročelnik zagrebačkog Gradskog ureda za obrazovanje Ivica Lovrić, te  pomoćnica pročelnika za odgoj i obrazovanje Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport Katarina Milković.

Obrtnička komora Zagreb i ove se godine aktivno uključila u manifestaciju promovirajući upise u obrtničke i srednje strukovne škole, dijeleći promidžbene materijale i pružajući informacije o upisima za obrtnička zanimanja.

Našu školu predstavljali su učenici  1A razreda (Podhraški, Špoljar i Vrbnjak), 2C razreda (Kinder i Majdandžić), te učenici 3B razreda (Klepec, Kotarski i Matulić)

uz vodstvo profesora (Stoić i Mrakovčić)

Na štandu je bila prezentirana robotska ruka, 3D printer, model automobila na daljinsko upravljanje, te maketa pametne kuće.

Mi smo vrlo brzo podijelili sve promidžbene materijale, jer je bilo puno zainteresiranih za naše programe i školu. Vjerujemo kako će dosta osmaša  u jesen puniti hodnike i učionice naše škole.

Uz dobro odrađeni posao i lijepo vrijeme, odlično smo se družili i s učenicima osmašima, ali i kolegama iz srednjih škola.

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Administrator   datum: 31. 5. 2019.
preskoči na navigaciju